Transformationsforløb

Har du en udfordring, en længsel eller et genstridigt mønster, du virkelig ønsker at arbejde med? Ikke blot at øge indsigten og bevidstheden omkring det, men i den grad handle på det og lægge kræfter i at skabe transformationen. Så er dette transformationsforløb, som skabt til dig.

Forløbet er intensivt og svesken på disken på kærligste vis. Det er for dig, der sikkert allerede har arbejdet med dig selv, men som ved, at du nu har brug for hjælp til at få taget tyren ved hornene og flyttet dig til et sted, hvor du kan være autentisk og stå stærkt og roligt i dig selv.

Du har modet, lysten og viljen til at gå vejen, og jeg skaber rammerne, som gør det muligt at lykkes. Jeg bruger tarotkort, coaching og mentaltræning i en effektiv kombination tilsammen med mit intuitive og empatiske nærvær.

Forløbet strækker sig typisk over 3-4 måneder i et stærkt parløb mellem dig og mig, hvor vi ses 6 gange. Derimellem har du opgaver og træning, så vi sikrer, at transformationen kommer helt ind under huden.

Forløbets to forskellige typer af sessioner

TRANSFORMATIONSSAMTALE – 3 timers session:

1: SVAR – via tarotsession med min. 13 kort – giver adgang til det underbevidste og din aktuelle energi og derfor præcis til det, du har brug for at arbejde med nu

2: LØSNING – via coaching – du finder ved hjælp af mine spørgsmål frem til nye støttende tankemønstre og en klar handlingsplan for næste skridt

3: KONSOLIDERING – via mentaltræning – dine løsninger bliver indspillet til en lydfil, der med hypnotiske teknikker er designet til at sikre, at dit nye mindset holder over tid

Transformationssamtalen foregår typisk hos mig i Hammel, men kan også være online.

INTEGRATIONSSAMTALE – 45 minutters session:

Denne session skal sikre, at du er på rette vej. Du bliver coachet med særlig fokus på læring, erfaring og justering, så det hele kan integreres i dig på bedste vis. Her vil også være mulighed for at trække nogle ekstra kort. Samtalen foregår online via Zoom.

Sådan foregår det

Forsamtale: for at sikre, at dit valg af forløb er det rigtige for dig og kemien er som den skal være

Session 1: første transformationssamtale – vi tager med det samme fat på din udfordring

Session 2: første integrationssamtale – vi samler op, hepper og justerer

Session 3: anden transformationssamtale – vi fortsætter med præcis det, der trænger sig på hos dig

Session 4: anden integrationssamtale – vi samler op, hepper og justerer

Session 5: tredje transformationssamtale – vi går en sidste gang i dybden og fuldender transformationen

Session 6: tredje integrationssamtale – vi fejrer resultaterne og tydeliggør vejen herfra

Ekstra: du får 7 mentaltræningsprogrammer i alt. Udover dine skræddersyede lydfiler med mentaltræning får du nemlig 4 ekstra programmer, hvor du træner indre ro i krop og sind, selvkærlighed og målopfyldelse. Du anbefales at mentaltræne ca. 15 min. dagligt – du skal blot lægge dig i sofaen og lytte, så kommer effekten af sig selv.

Der er ca. 14 dage mellem hver session.

PRIS

Hele forløbet alt inkl.: kr. 6.999,- inkl. moms

Ratebetaling: kr. 2.444,- inkl. moms pr. md. i 3 måneder

Sådan gør du

Send mig allerførst en mail på kontakt@mariannestarot.dk eller via kontaktformularen nederst på siden med en besked om, at du er interesseret. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi har god tid til at få snakket sammen og blive klare på, om vi er et godt match, og om forløbet er det rigtige for dig. Glæder mig til at høre fra dig.