Tarotsessioner

Har du et spørgsmål eller et tema, du gerne vil have indsigt i og klarhed på, kan en personlig tarotsession være lige det, du har brug for.

Du får indsigt i det, der fylder i situationen, det der blokerer, det der skal slippes eller udfoldes og det der højest sandsynlig vil komme til at ske, hvis du fortsætter som nu. Derudover får du bud på, hvad der vil hjælpe dig at tænke og gøre for at opnå det, du ønsker eller længes efter.

Typisk er det emner som kærlighed, job, økonomi og trivsel, der bliver spurgt til.

Jeg læser kortene intuitivt, men med udgangspunkt i viden om kortenes betydninger, symbolik og relation til hinanden. Derudover bruger jeg mine erfaringer og kompetencer fra min profession som coach og mentaltræner, så du bliver klar på, hvordan du kommer videre.

Det er essentielt for mig at have fokus på udviklingsperspektivet, så du får den indsigt, du skal bruge for at kunne ændre din situation. En tarotsession fjerner ikke dine udfordringer, men giver dig indsigt og valgmuligheder. Det er dine beslutninger og valg, der former DIN fremtid.

Sådan foregår det

Oplæg: 14 kort inkl. ekstra uddybende kort – fordelt i Det Keltiske Kors. ELLER to oplæg med 7 kort, hvis du har to emner. Du trækker kortene.

Tid: ca. 60 min.

Online eller fysisk: det kan foregå hos mig i Hammel eller online via Zoom

Optagelse: onlinesessioner bliver optaget, og du får et link til videoen efterfølgende. Ved det fysiske møde er du velkommen til at optage lyden og tage billeder af oplægget.

Pris

Pris pr. session: kr. 1.100,- inkl. moms (betales via faktura/MobilePay inden læsningen)

Gavekort: tarotsessionen kan gives som gave, hvor du modtager et gavekort via mail.

Sådan gør du

Du bestiller en session eller et gavekort ved at sende en mail til kontakt@mariannestarot.dk eller via kontaktformularen nederst på siden. Skriv gerne hvilke datoer, der kan passe dig. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage med svar.