Om mig

Hej, jeg hedder Marianne, tak fordi du er her!

Selvudvikling er både min drivkraft og min passion. Det er den ene tilbagevendende ting, som jeg bare ikke kan lade være med. Sådan har det været i snart 30 år. Undersøgelse og afprøvning af, hvad vi som mennesker kan gøre for at trives og udnytte vores potentiale, driver mig både privat og professionelt.

På den professionelle front har jeg holdt mig til mere stringente og evidensbaserede metoder, som ICI certificeret Coach & Mentaltræner. Hvor jeg privat har søgt i mange kroge. Drevet af nysgerrighed. Og af livets bump; hjertesorg, sygdom og mangel på mening.

Da jeg for mange år siden opsøger en tarotlæser, er det for at få hjælp og indsigt, men mest for sjov. Jeg går derfra dybt fascineret og forundret. Jeg fortsætter i smug med at trække et kort om dagen og læse betydningen deraf. Da jeg endelig giver mig selv lov til at dykke ned i kortene, lave oplæg og læse for venner og bekendte falder det mig overraskende naturligt.

Det fodrer min sjæl, aktiverer min intuition og vækker den videbegærlige og vidunderlige nørd, der bor indeni mig. Jeg læser et hav af tarotbøger, laver oplæg om alt og drømmer om tarotkort om natten. Og det hele bobler over og resulterer i YouTube-kanalen Mariannes Tarot. Mest for sjov.

Tilbagemeldingerne og alle de personlige læsninger, som kanalen afføder, kommer bag på mig. Det føles som den vildeste gave. Og pludselig begynder flere af mine coachingkunder også at efterspørge tarotlæsninger.

Mine to verdener mødes. De kan stå hver for sig. Og gør det godt.

Men sammen forstærker og fuldender de hinanden. Til glæde for mig og til gavn for dig <3

Uddannelser
  • ICI Neuropsykologisk Coach (mentaltræner)
  • ICI Coach
  • Certificeret Pain Reprocessing Therapy (PRT) Practitioner
  • Cand.merc i Corporate Communication
  • BA i Dansk & Retorik
  • Pædagog
ERHVERV